Het visitekaartje van je huis

Het is de kleinste ruimte van het huis, maar bijna iedereen maakt er gebruik van. Het toilet wordt dan ook vaak gezien als het visitekaartje van het huis. Daarom vinden veel mensen het belangrijk dat hun toilet mooi, schoon en hygiënisch is. Voor de hygiëne moet je natuurlijk zelf zorgen, maar bij de look van je toiletruimte kunnen wij van Tiger je misschien helpen!
 

Zoek een Tiger verkooppunt

De mooiste accessoires voor het toilet

Het functionele aspect van een toiletborstel, wc-rolhouder of reserverolhouder op je toilet is natuurlijk het belangrijkste. Maar accessoires zijn ook echt smaakmakers in je toilet. Ze bepalen voor een groot deel het accent van je toiletruimte. Of je nu gaat voor een industrieel, modern, landelijk of klassiek design; Tiger heeft voor iedere stijl een bijpassende accessoire serie.

Benieuwd of er een serie tussen zit die past bij jouw stijl? Klik dan hier rechts op de afbeelding.
 

Extra comfortabel zitten?

Er is tegenwoordig meer mogelijk met een toiletzitting dan je denkt. De gemiddelde wc-bril van een paar jaar geleden had lang niet zoveel opties als de wc-bril van nu. Super fijn natuurlijk al die opties, maar misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben wij hier alle functionaliteiten van de toiletbrillen van Tiger voor je op een rijtje gezet. Maar als eerste is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe je de juist wc-bril kiest.
 

Fonteinmeubels

Een fonteinmeubels, ook wel een toiletmeubel genoemd, is natuurlijk handig omdat je direct je handen kunt wassen na het toiletbezoek. Wanneer je er voor kiest om een fonteinmeubel met onderkast te nemen creëer je extra opbergruimte. Handig om bijvoorbeeld je handdoeken, schoonmaakmiddelen of extra wc-rollen op te bergen.

Een fonteinmeubel is niet alleen praktisch maar kan ook de look van je toilet sterk beïnvloeden, een echte eyecatcher!