Wie we zijn

Tiger is een van Europa’s meest toonaangevende inrichters van de badkamer en toiletruimte. De organisatie is onderdeel van de Coram Group. Wij ontwerpen en produceren een breed scala aan hoogwaardige badkamerproducten met een focus op accessoires en meubels voor moderne consumenten.

Al onze ontwerpen zijn gemaakt met een eigen unieke, stijlvolle handtekening. Op deze manier willen we een inspirerende consument zijn merk, evenals een oprechte, creatieve en vooral betrouwbare zakenpartner.

Tiger is aangesloten bij het Business Social Compliance Initiative. Het Business Social Compliance Initiative (BSCI) is een initiatief van bedrijven die zich inzetten voor betere arbeidsomstandigheden in hun wereldwijde toeleveringsketen.


Lees meer >

Onze ambitie

Tiger is ambitieus naar de toekomst toe. Ons doel is om een van de bekendste en betrouwbaarste merken te zijn in badkameraccessoires en een belangrijke rol te spelen in badkamermeubels in Europa.

We bieden innovatieve producten met een herkenbaar ontwerp voor verschillende stijlvoorkeuren die in elk budget passen. Onze producten zijn gebruiksvriendelijk, eenvoudig te installeren en van hoge kwaliteit.

Lees meer >

Hoe het begon

Ondernemers Harrie van Kempen en Henri Nijhuis startten Tijger Plastics in 1950. Het bedrijf was gespecialiseerd in het produceren van een breed scala aan kunststofproducten voor verschillende doeleinden. Van fietsbeugels tot zeepbakjes. Tijger Plastics werd al snel een groot succes in Nederland door het gebruik van speciale productieprocessen, innovatieve producten en een goed ontwerp.

Vanaf 1957 begon het bedrijf, omgedoopt tot Tiger, de internationale markt te verkennen. In de loop der jaren verschoof de focus van een fabrikant van handige huishoudelijke hulpmiddelen naar een toonaangevende fabrikant van een breed scala aan badkameraccessoires. Tegenwoordig is Tiger een gevestigd Europees merk.

Lees meer >