De slimme oplossing voor het opbergen

Opbergruimte tekort? Geen nood. Creëer meer ruimte met de douchemanden van 2-Store en berg je badkamerproducten stijlvol op rondom je bad of douche. De producten kenmerken zich door ingenieuze systemen waarmee je de accessoires gemakkelijk kunt monteren op de desgewenste plek. De serie heeft hiervoor zelfs een Goed Industrieel Ontwerp (GIO) voor ontvangen. Alle accessoires zijn waterbestendig en zo ontworpen dat het water er vanzelf uitloopt. De 2-Store accessoires zijn verkrijgbaar in het wit en zwart.

Bekijk alle 2-Store accessoires 


 

Wandrek / douchemand

Dit wandbakje uit de 2-Store collectie geeft je twee opties: gebruik hem als douchemandje in de douche of bij het bad, of als wandrekje in je toilet of badkamer. Schuif het bakje op het muurplaatje en je kunt altijd afwisselen. Het wandbakje is gemaakt van kunststof en kan dus niet roesten. Door de waterafloop onderin kun je het bakje gemakkelijk schoonhouden zodat het douchemandje jarenlang mooi blijft. 

Ophangbaar doucherek

Dit handige doucherek van Tiger 2-Store heeft genoeg ruimte voor alle badkamerspullen. Daarnaast zijn de mandjes makkelijk in hoogte te verstellen. Dankzij het gebruik van contrasterende materialen krijgt dit item een stijlvolle uitstraling. 2-Store is functioneel, ruimtebesparend en past bij elke badkamerstijl.


 


 

 

De 2-Store accessoires