Simpel maar gedurfd

Breng karakter naar de badkamer met de nieuwe Tiger Reverse serie. Reverse is het elegante antwoord op de industriële badkamertrend. Simpel maar gedurfd. Stevige lijnen zorgen voor een opvallende look in je badkamer.

Wie zegt dat deze trend niet luxueus kan zijn? Reverse staat voor industriële charme met een rauw randje.

Download de folder >


 


 


 

Wastafelonderkasten

De Reverse wastafelonderkasten zijn verkrijgbaar in 2 verschillende kleurcombinaties. Je kunt kiezen voor de chalet eiken uitvoering met subtiele zijpanelen in het zwart of voor de naturel eiken uitvoering met subtiele zijpanelen in het wit. De onderkasten hebben 2 softclose lades en zijn perfect voor het opbergen van je badkamer essentials.

Bij Tiger kijken we graag naar duurzame materialen, want met verantwoord bosbeheer dragen wij ons steentje bij aan een groene toekomst. Reverse is niet alleen geproduceerd vanuit een duurzame grondstof maar gaat ook een lange tijd mee.

Bekijk de Reverse wastafelonderkasten >

Bijbehorende wastafels

Kies één van de stijlvolle wastafels uit onze universele S-line serie om je onderkast af te maken. Je kunt kiezen uit de Quadro (rechthoekig design) en Oval (ovaal design) wastafels, verkrijgbaar in het wit en zwart. 

Let op: Kies bij de wastafel dezelfde breedtemaat als je onderkast.

Bekijk de bijbehorende wastafels >


 

Spiegels en spiegelkasten

Je kunt de Reverse onderkasten combineren met een bijbehorende spiegel of spiegelkast uit de universele S-line serie. Een spiegelkast zorgt voor extra opbergruimte in je badkamer. Een opgeruimde badkamer ziet er niet alleen netter uit, maar ook nog eens een stuk groter.


Bekijk de bijbehorende spiegels >
Bekijk de bijbehorende spiegelkasten >


 

Kolomkasten

Wil je extra opbergruimte in je badkamer? Dan biedt een kolomkast daarvoor de ideale oplossing! De kolomkasten hebben 4 legplanken voor het opbergen van al je verzorgingsproducten en handdoeken. Bovendien zijn 3 legplanken in hoogte verstelbaar waardoor je de kastruimte volledig naar wens kunt indelen. De deur kan zowel links als rechts gemonteerd worden zodat hij in elke situatie past.

Je kunt de Reverse badkamermeubels perfect combineren met de Loft kolomkasten.