On trend en makkelijk te monteren

De vrijstaande en zelfklevende accessoires geven een moderne twist aan jouw badkamer en toilet. Binnen de serie zijn de wandhangende toiletborstel en zeepdispenser draaibaar. Op deze manier kun je de accessoires altijd in de meest ideale hoek zetten, voor het ultieme gebruiksgemak. 
 
De Tune serie bevat verschillende accessoires voor de badkamer en/of toiletruimte in dezelfde stijl. Alle accessoires zijn gemakkelijk te monteren op iedere stevige en gladde ondergrond zoals glas, tegels en hout zonder te boren. Dit allemaal dankzij de krachtige dubbelzijdige 3M tape.
 
Door het gebruik van twee contrasterende materialen en het bevestigingsgemak van 3M tape is de Tiger Tune serie genomineerd voor de Goed Industrieel Ontwerp (GIO) award. 
 
 

 

Online onder andere te bestellen bij:

 

De Tune accessoires (zwart / messing)

Zeepdispenser

Het zeeppompje is eenvoudig te bedienen en voorzien van een uitneembaar kunststof zeepreservoir voor optimaal gebruiksgemak. De zeepdispenser is voorzien van een krachtige dubbelzijdige 3M tape waardoor montage op iedere gladde, stevige ondergrond zeer eenvoudig is. 

Toiletborstel

De vrijstaande toiletborstel met houder uit de Tune serie is uitgevoerd in de kleur mat zwart gecombineerd met geborstelde messing accenten. De onderzijde van de toiletborstelhouder is voorzien van kunststof voetjes ter bescherming van de ondergrond.

Reserverolhouder

Met dit accessoire zijn twee extra rollen toiletpapier op fraaie wijze op te bergen nabij je toilet. De reserverolhouder is voorzien van een krachtige dubbelzijdige 3M tape waardoor montage op iedere gladde, stevige ondergrond zeer eenvoudig is. 

Toiletrolhouder

De toiletrolhouder met klep uit de Tune serie van Tiger is uitgevoerd in de kleur geborsteld messing gecombineerd met mat zwarte accenten. De toiletrolhouder is voorzien van een krachtige dubbelzijdige 3M tape waardoor montage op iedere gladde, stevige ondergrond zeer eenvoudig is. 

Toiletborstel

De toiletborstel met houder uit de Tune serie is uitgevoerd in de kleur mat zwart gecombineerd met geborstelde messing accenten. De toiletborstel met houder is voorzien van een krachtige dubbelzijdige 3M tape.

Zeepdispenser

De vrijstaande zeepdispenser uit de Tune serie van Tiger is uitgevoerd in de kleur mat zwart gecombineerd met geborstelde messing accenten. De zeepdispenser is geschikt voor gebruik in zowel de badkamer, het toilet als de keuken. 

Toiletrolhouder

Toiletrolhouder uit de Tune serie van Tiger is uitgevoerd in de kleur geborsteld messing gecombineerd met mat zwarte accenten. De toiletrolhouder is voorzien van een krachtige dubbelzijdige 3M tape waardoor montage op iedere gladde, stevige ondergrond zeer eenvoudig is. 

Haak

De haak uit de Tune serie van Tiger is uitgevoerd in de kleur geborsteld messing gecombineerd met mat zwarte accenten. De haak is voorzien van een krachtige dubbelzijdige 3M tape waardoor montage op iedere gladde, stevige ondergrond in huis zeer eenvoudig is. 

Reserverolhouder

De vrijstaande reserverolhouder uit de Tune serie van Tiger is uitgevoerd in de kleur geborsteld messing gecombineerd met mat zwarte accenten. Met dit accessoire zijn drie extra rollen toiletpapier op fraaie wijze op te bergen nabij je toilet.