Het visitekaartje van je huis

Het is de kleinste ruimte van het huis, maar bijna iedereen maakt er gebruik van. Het toilet wordt dan ook vaak gezien als het visitekaartje van het huis. Daarom vinden veel mensen het belangrijk dat hun toilet mooi, schoon en hygiënisch is. Voor de hygiëne moet je natuurlijk zelf zorgen, maar bij de look van je toiletruimte kunnen wij van Tiger je misschien helpen!
 

De mooiste accessoires voor het toilet

Het functionele aspect van een toiletborstel, wc-rolhouder of reserverolhouder is natuurlijk het belangrijkste. Maar accessoires zijn ook echt sfeerbepalers in je toilet. Ze geven invulling aan de stijl van je toiletruimte. Of je nu gaat voor industrieel, modern, landelijk of klassiek design; Tiger heeft voor iedere stijl een bijpassende accessoire serie.

Benieuwd of er een serie tussen zit die past bij jouw stijl? Klik dan op de afbeelding.
 

Extra comfortabel zitten?

Er is tegenwoordig meer mogelijk met een toiletzitting dan je denkt. De gemiddelde wc-bril van een paar jaar geleden had lang niet zoveel opties als de wc-bril van nu. Super fijn natuurlijk al die opties, maar misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben wij hier alle functionaliteiten van de toiletbrillen van Tiger voor je op een rijtje gezet. Maar als eerste is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe je de juist wc-bril kiest.
Maar als eerste is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe je de juiste wc-bril kiest. Klik op de afbeelding om de keuzehulp te ontdekken.

Fonteinmeubels

Een fonteinmeubels, ook wel een toiletmeubel genoemd, is natuurlijk handig omdat je direct je handen kunt wassen na het toiletbezoek. Wanneer je er voor kiest om een fonteinmeubel met onderkast te nemen creëer je extra opbergruimte. Handig om bijvoorbeeld je handdoeken, schoonmaakmiddelen of extra wc-rollen op te bergen.

Een fonteinmeubel is niet alleen praktisch maar kan ook de look van je toilet sterk beïnvloeden, een echte eyecatcher!

 

Zoek een Tiger verkooppunt