Toonaangevend
Tiger is een toonaangevend badkamermerk in Europa. We ontwerpen, ontwikkelen en produceren een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige badkamerproducten en richten ons daarbij met name op accessoires en meubels. Al onze ontwerpen zijn uniek en hebben een eigen stijl.

Tiger biedt innovatieve accessoires en badkamermeubels met een herkenbaar design om de sfeer en functionaliteit te creëren die jij wenst. Wij maken de badkamerervaring comfortabeler. Ongeacht leeftijd, geslacht, stijl voorkeur, budget of lifestyle.
 
Kwaliteit waarborgen
Bij Tiger werken toegewijde professionals. Dit komt tot uiting in het design, de kwaliteit, het installatiegemak en het gebruiksgemak van onze producten. Ons vakmanschap, oog voor detail, marketing intelligence en onze in-huis R&D afdeling maken het mogelijk om snel op trends en vragen uit de markt in te spelen, waarbij een hoge kwaliteit gewaarborgd blijft.

Wij staan dan ook volledig achter onze producten en we willen dat iedereen lang van zijn of haar product kan genieten. Tiger staat er voor in dat het door haar afgeleverde product van deugdelijk materiaal is vervaardigd en met de meeste zorg is geconstrueerd. Natuurlijk kan er bij individuele gevallen iets niet helemaal goed functioneren, daarom bieden we op ons standaard assortiment een garantie van 10 jaar en op ons premium assortiment 15 jaar. 
 
Nieuwsgierig geworden naar onze producten?
Bekijk ze dan hier online of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt.