Waarin we geloven 

Tiger is ervan overtuigd dat de badkamer de meest persoonlijke ruimte in huis is. Een vertrouwde ruimte, die past bij je dagelijkse routines. Het is de plek waar je je klaarmaakt om de dag te beginnen, opfrist om uit te gaan of tot rust komt na een vermoeiende dag. Tiger zorgt voor de juiste sfeer die aansluit bij jouw functionele en emotionele behoeften.
 
Bij Tiger hebben we een passie voor het inspireren van consumenten om hun perfecte badkamer te creëren. Dit doen we door unieke badkamerproducten te ontwerpen, ontwikkelen en produceren. Badkameraccessoires en meubels die niet alleen doordacht zijn ontworpen en gemakkelijk te installeren, maar ook betaalbaar voor iedereen.

 

Ons doel

Tiger is ambitieus naar de toekomst toe. Ons doel is om een van de bekendste en betrouwbaarste merken te zijn in badkameraccessoires en een belangrijke rol te spelen in badkamermeubels in Europa. We bieden innovatieve producten met een herkenbaar ontwerp voor verschillende stijlvoorkeuren die in elk budget passen. Onze producten zijn gebruiksvriendelijk, eenvoudig te installeren en van hoge kwaliteit.

 

Onze ambitie

Onze ambitie is om het leven van onze klanten op een eenvoudige maar diepgaande manier te verrijken. De badkamer is een plaats van comfort, rust en welzijn. Met de badkamerproducten van Tiger kunnen consumenten hun meest persoonlijke plek, de badkamer en toiletruimte, verbeteren en personaliseren.

Tiger biedt innovatieve accessoires en badkamermeubels met een herkenbaar design om de sfeer en functionaliteit te creëren die jij wenst. Wij maken de badkamerervaring comfortabeler. ongeacht leeftijd, geslacht, stijl voorkeur, budget of lifestyle.

Badkamerdesign voor iedereen.