Wat we doen

Tiger ontwerpt en produceert een breed scala aan accessoires en badkamermeubels met sfeer, schoonheid en functionaliteit in de meest private ruimte; de badkamer. Tiger producten zijn van hoge kwaliteit, betrouwbaar en bieden veel waar voor je geld.

Tiger wordt gedreven door gepassioneerde mensen. Toegewijde professionals met een scherp oog voor design, zowel functioneel als esthetiek. Zij hebben zich verdiept in het gedrag van de consumenten in de meest persoonlijke ruimte. We voegen waarde toe aan wat we maken en doen, dit maakt ons de vertrouwde, innovatieve en inspirerende keuze. Ons vakmanschap, oog voor detail, marktkennis en onze in-huis productontwikkeling, stellen ons in staat om snel te anticiperen op de laatste trends vanuit de markt.

PASSIE

We zijn gepassioneerd, wij leven bijna in de badkamer. Door alle inzichten over hoe consumenten zich gedragen in de badkamer, kunnen we oplossingen aanbieden die er echt toe doen.

 

TOEWIJDING

Tiger wordt gedreven door toegewijde professionals. Dit komt tot uiting in het ontwerp, de kwaliteit, het installatiegemak en het gebruiksgemak van onze producten.

 

INNOVATIE

We zijn dol op innovatie. Dit komt omdat we op de best mogelijke manier een bijdrage willen leveren aan het welzijn en het comfort van onze klanten op het gebied van sanitair. 

 

CREATIVITEIT

We maken mooie badkamerontwerpen betaalbaar voor elk budget. Dit doen we door slim en goed ontworpen producten te creëren die een eigen identiteit hebben. Herkenbaar door design en functionaliteit. 
 

INSPIRATIE

We inspireren onze klanten en stellen hen in staat om hun badkamer, zeer persoonlijk te maken. We bieden stijlinspiratie, ideeën, oplossingen en innovatieve producten voor iedereen.

 

VOOR IEDEREEN

We bieden badkamerdesign voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, stijlvoorkeur, budget en levensstijl. We willen iedereen in staat stellen om een persoonlijke badkamer te maken.