Een kei in organiseren, flexibel in gebruik

Tiger Caddy is zo functioneel als zijn naam doet vermoeden. De serie is een kei in organiseren, maar ook flexibel in gebruik. De stoere uitstraling van de Caddy douchemanden is erg populair. De Caddy serie bestond voorheen uit douchemanden en hoekdouchemanden in normaal of groot formaat. De vlakke bodem met hoge rand zorgt ervoor dat de producten stevig blijven staan en door de afvoersleuven in de bodem loopt het water gemakkelijk weg. Caddy is gemaakt van corrosiebestendig materiaal en daarmee duurzaam in gebruik.

Uitbreiding
Uit onderzoek bleek dat de Caddy douchemanden niet alleen in de badkamer worden toegepast, maar ook in de toiletruimte. Daarnaast kwam naar voren dat er om oplossingen gevraagd wordt voor o.a. scheermesjes en vochtige toiletdoekjes. Met de nieuwe functionele producten die Tiger o.b.v. deze informatie heeft ontworpen, vervult Tiger deze behoeften en maakt hiermee van Caddy een volwaardige en verrassende opbergcollectie. De functionele vormgeving is universeel en passend in elk type badkamer, mede door de keuze in afwerking. Bovendien zijn de items makkelijk te plaatsen en in een mum van tijd schoon te maken. 

 

Douchecabinehaak

Geluk zit in de kleine dingen en de Tiger Caddy douchecabinehaak is een kleine geluksmaker met groots effect. Hang deze haak over de douchecabine of het glaspaneel. Maak je daarbij geen zorgen, want dankzij de siliconen strip blijft het glas altijd beschermd. Deze haak is geschikt voor het ophangen van een raamwisser, scheermesje of meerdere handdoeken. De vormgeving is simpel, functioneel en tijdloos. De haak is geschikt voor de meest gebruikte glaspanelen van 6 tot 8 mm dik.

Bekijk de unieke eigenschappen >

Bekijk de douchecabinehaken

Douchemand met handdoekhaak

Tijdloos, uniek én multifunctioneel. Dat omschrijft het ontwerp van deze speelse douchemand mét haak van Tiger Caddy. Dit 2-in-1 design biedt naast je douchegel en shampoo ook ruimte voor je scheermes en handdoek. Zo kun je alles netjes opbergen en heb je altijd je spulletjes binnen handbereik. In de douche, bij de wastafel of in de toiletruimte. Met Caddy ga je niet alleen voor functioneel maar ook voor een luxe uitstraling.

Bekijk de douchemand met handdoekhaak


   

Douchemand / Handdoekrek

Deze douchemand met handdoekrek is een expert in organiseren en veelzijdig in gebruik. Naast het netjes opbergen van badkamerartikelen dient deze tevens als handdoekenrek. Het unieke 2-in-1 design geeft de gebruiker de mogelijkheid dit accessoire te gebruiken als douchemand of juist als handdoekrek met functioneel planchet. De Caddy douchemand met handdoekrek is 35 cm breed en biedt daardoor volop opbergruimte.

Bekijk de unieke eigenschappen >

Bekijk de douchemanden / handdoekrekken

Toiletrolhouder met planchet

Je zit in één keer goed met deze unieke Tiger Caddy toiletrolhouder met planchet. Deze alles-in-1 toiletoplossing biedt ruimte voor geurstokjes, je mobiele telefoon, vochtig toiletpapier of een opbergdoosje voor hygiëneproducten.

Bekijk de unieke eigenschappen >

Bekijk de toiletrolhouders met planchet  
 

Douchemanden

Geef je badkamer een snelle en slimme update met een van onze handige Caddy douchemanden. Een Caddy douchemand is jouw persoonlijke assistent in de badkamer en zorgt onmiddellijk voor een gevoel van ruimtelijkheid en ontspanning. De vlakke bodem en hoge rand zorgen ervoor dat de producten stevig in het rek blijven staan. De hoekmanden hebben flexibele zijkanten, die ervoor zorgen dat de douchemand in iedere hoek past. De zachte afgewerkte hoeken zorgen ervoor dat je, zonder gevaar voor eigen vingers, het mandje schoon kan maken. 

Bekijk de douchemanden