De plakserie voor je toilet en/of badkamer

Onze serie Colar bestaat uit verschillende accessoires die je in het toilet en/of in de badkamer kunt gebruiken. De accessoires zijn allemaal in dezelfde stijl ontwikkeld en verkrijgbaar in een RVS of chroom kleur. Monteren is ook erg gemakkelijk! De hangende accessoires zijn namelijk voorzien van een krachtige dubbelzijdige 3M tape waardoor montage op iedere gladde, stevige ondergrond zeer eenvoudig is.

Toiletrolhouder

De toiletrolhouder uit de Colar serie is voorzien van een krachtige dubbelzijdige 3M tape waardoor montage op iedere gladde, stevige ondergrond zeer eenvoudig is.

Toiletborstel

De toiletborstel is voorzien van een krachtige dubbelzijdige 3M tape waardoor montage op iedere gladde, stevige ondergrond zeer eenvoudig is. 

Zeepdispenser

De zeepdispenser is voorzien van een krachtige dubbelzijdige 3M tape waardoor montage op iedere gladde, stevige ondergrond zeer eenvoudig is. Door het royale zeeppompje is het product zeer eenvoudig te bedienen, daarnaast is de zeepdispenser voorzien van een uitneembaar zeepreservoir voor optimaal gebruiksgemak.

Badhanddoekrek

Het handdoekrek is voorzien van een krachtige dubbelzijdige 3M tape waardoor montage op iedere gladde, stevige ondergrond zeer eenvoudig is. De Colar serie bevat tevens een groot aantal aanvullende accessoires voor de badkamer en toiletruimte in dezelfde stijl.

Reserverolhouder

De reserverolhouder is voorzien van een krachtige dubbelzijdige 3M tape waardoor montage op iedere gladde, stevige ondergrond zeer eenvoudig is. Met dit accessoire zijn extra rollen toiletpapier op fraaie wijze op te bergen nabij het toilet zodat er altijd voldoende toiletpapier beschikbaar is. 

Toiletrolhouder

De toiletrolhouder uit de Colar serie van Tiger is uitgevoerd in het chroom en geborsteld RVS. De toiletrolhouder is voorzien van een krachtige dubbelzijdige 3M tape waardoor montage op iedere gladde, stevige ondergrond zeer eenvoudig is.

Planchet (18 cm)

Het planchet uit de Colar serie van Tiger is uitgevoerd in geborsteld RVS en chroom en heeft een breedte van 18 cm. Met dit planchet is eenvoudig extra ruimte te creëren voor het opbergen van bijvoorbeeld cosmetica, sieraden of een mobiele telefoon. 

Planchet (30 cm)

Het planchet uit de Colar serie van Tiger is uitgevoerd een breedte van 30 cm. Met dit planchet is eenvoudig extra ruimte te creëren voor het opbergen van bijvoorbeeld cosmetica, sieraden of een mobiele telefoon.

Toiletrolhouder

De toiletrolhouder met scharnierende arm uit de Colar serie van Tiger is uitgevoerd in geborsteld RVS en gepolijst RVS. De toiletrolhouder is voorzien van een krachtige dubbelzijdige 3M tape waardoor montage op iedere gladde, stevige ondergrond zeer eenvoudig is.

Toiletrolhouder

De toiletrolhouder uit de Colar serie van Tiger is uitgevoerd in het geborsteld en gepolijst RVS. De toiletrolhouder is voorzien van een krachtige dubbelzijdige 3M tape waardoor montage op iedere gladde, stevige ondergrond zeer eenvoudig is.

Multihaak

De multihaak uit de Colar serie van Tiger is uitgevoerd in het geborsteld en gepolijst RVS. De haak is voorzien van een krachtige dubbelzijdige 3M tape waardoor montage op iedere gladde, stevige ondergrond zeer eenvoudig is.

Haak

De haak uit de Colar serie van Tiger is uitgevoerd in gepolijst en geborsteld RVS . De haak is voorzien van een krachtige dubbelzijdige 3M tape waardoor montage op iedere gladde, stevige ondergrond zeer eenvoudig is.