Speels & stoer

Perfectie in eenvoud, hoog in kwaliteit. Subtiele vormgeving maar toch een echte blikvanger. Met Tiger Cooper omarm je het gevoel van rust en welzijn.

Cooper is ontworpen met jouw badkamerwensen in gedachten. Zeg hallo tegen verfijning met een moderne twist. Het zwarte kleuraccent laat je twee keer kijken.

Cooper is een echte showstopper en een must in de eigentijdse en moderne badkamer of toilet.

Bijna alle accessoires van Cooper zijn eenvoudig te bevestigen met TigerFix. Onze lifehack voor iedereen die niet wil boren.

Bekijk alle Cooper accessoires

Cooper: rondom de wastafel

De zeepdispenser van Tiger Cooper is ergonomisch in gebruik en eenvoudig te doseren. Dankzij het planchet heb je alle badkamerbenodigheden binnen handbereik en met de handige handdoekrekken- en haken van Cooper weet je zeker dat je handdoeken een prachtig plekje krijgen.

Bekijk alle Cooper accessoires rondom de wastafel

Cooper: in het toilet

Organische vormen maken hun intrede in het toilet. Zeg hallo tegen onze toiletrolhouders van Cooper. Rond met een zachte uitstraling.

Kijk ook eens naar onze toiletborstelhouders. Ze zijn voorzien van een flexibele, rubberen deksel. Voor méér hygiëne, maar ook voor minder krassen aan de toiletpot. Maak je sanitaire ruimte stijlvol en elegant met onze Coop.

Bekijk alle Cooper accessoires in het toilet

Cooper: onder de douche

Onze Cooper douchemanden stralen rust en evenwichtigheid uit, maar dankzij het subtiele kleuraccent zijn ze ook een beetje spannend. Wist je dat de houder eenvoudig van de muur te verwijderen is dankzij het klikmechanisme? Handig!

Cooper, wij vinden hem leuk. Jij ook?

Bekijk alle Cooper accessoires onder de douche