Natuurlijke materialen en sfeervolle texturen

Landelijk design in een modern jasje. Natuurlijke materialen en sfeervolle texturen. Maryport is het geheim voor een opgeruimde badkamer. De strakke en eenvoudige lijnen in contrast met de tijdloze kleuren zorgen voor een ongedwongen luxe karakter. Dankzij de hoeveelheid aan opbergruimte vind je voor alle accessoires een plek en wordt jouw badkamerroutine een moment van ontspanning. De serie is verkrijgbaar in het mat wit en mat zwart.

Download de folder >

 

 


 

Wastafelonderkasten

De Tiger Maryport wastafelonderkast  zorgt voor een luxe, sfeervolle look en houdt badkamer en geest opgeruimd. Deze volledig voorgemonteerde wastafelonderkast heeft 2 of 4 ruime lades om al je verzorgingsproducten overzichtelijk in op te bergen. De lades zijn uitgerust met hoogwaardige softclose geleiders waardoor ze altijd zacht en geruisloos sluiten en de bovenste lades hebben een mooi afgewerkte sifonuitsparingen. Bij Tiger kijken we graag naar duurzame materialen, want met verantwoord bosbeheer dragen wij ons steentje bij aan een groene toekomst. Maryport is niet alleen geproduceerd vanuit een duurzame grondstof maar gaat ook een lange tijd mee. Combineer de kast met andere items uit de Tiger meubelcollectie voor een complete stijlvolle look. De onderkasten zijn in verschillende breedtematen verkrijgbaar, namelijk in 60, 80, 120 centimeter.

Bekijk de onderkasten >

Bijbehorende grepen

Kies één van de stijlvolle grepen uit onze universele S-line serie om je onderkast af te maken.Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen en kleuren.

Bekijk de bijbehorende grepen >

Bijbehorende waskommen en -tafels

Kies één van de stijlvolle wastafels of waskommen uit onze universele S-line serie om je onderkast af te maken. Kies hierbij dezelfde breedtemaat als je onderkast. Let op: een waskom dien je te combineren met een wasblad.

Bekijk de bijbehorende waskommen + wasbladen >
Bekijk de bijbehorende wastafels >


  

Spiegels en spiegelkasten

Je kunt de Maryport onderkast combineren met een bijbehorende spiegel of spiegelkast uit de universele S-line serie. Een spiegelkast zorgt voor extra opbergruimte in je badkamer, wat ervoor zorgt dat je badkamer er een stuk netter uitziet. Een opgeruimde badkamer ziet er daarnaast ook nog eens een stuk groter uit.  


Bekijk de bijbehorende spiegels >
Bekijk de bijbehorende spiegelkasten > 

Kolomkasten

De kolomkast heeft 4 legplanken voor het opbergen van al je verzorgingsproducten en handdoeken. Bovendien zijn 3 legplanken in hoogte verstelbaar waardoor je de kastruimte volledig naar wens kunt indelen. De deur kan zowel links als rechts gemonteerd worden zodat hij in elke situatie past. Het half voorgeboorde greepgat voor de mat zwarte greep zorgt voor eenvoudige montage. 

Bekijk de kolomkasten >