Comfort, rust en kalmte

Strakke lijnen gecombineerd met natuurlijke materialen en een slim design. Dit vat de serie Tiger Pocket perfect samen. Het ontwerp is simpel maar elegant.

De compacte meubels zijn ruimtebesparend en zorgen voor een gevoel van comfort, rust en kalmte. We gaan voor puur natuur en het gevoel van écht thuiskomen.

Download de folder >


 


 


 

Wastafelonderkasten

De Pocket wastafelonderkasten hebben een diepte van slechts 39 cm en zijn daarmee ideaal voor de kleinere badkamer. Bij dit meubel zijn unieke ronde sierpoten voor de onderzijde apart verkrijgbaar. De ruime lades zijn uitgerust met Hettich softclose geleiders en de binnenzijde heeft een trendy afwerking in textiel.

Bij Tiger kijken we graag naar duurzame materialen, want met verantwoord bosbeheer dragen wij ons steentje bij aan een groene toekomst. Pocket is niet alleen geproduceerd vanuit een duurzame grondstof maar gaat ook een lange tijd mee. Ontdek jouw favoriete stijl. Voor een complete look in minimalistisch design combineer je deze kast met andere meubels uit de Tiger collectie.

Bekijk de Pocket wastafelonderkasten >

Bijbehorende wastafels

Kies één van de stijlvolle Calpe wastafels uit onze universele S-line serie om je onderkast af te maken.
Let op: Kies hierbij dezelfde breedtemaat als je onderkast.

Bekijk de bijbehorende wastafels >

Optioneel: Matwitte poten

Geef je badkamermeubel een speels accent met deze matwitte Loop poten van Tiger S-Line. Deze twee sierpoten met een hoogte van 20 cm vormen een mooie lus en zijn met hun organische vorm helemaal on-trend. Verfraai je meubel in een oogwenk met deze moderne toevoeging.

Bekijk de S-line Loop poten voor het Pocket badkamermeubel >

 

Spiegels en spiegelkasten

Je kunt de Pocket onderkasten combineren met een bijbehorende spiegel of spiegelkast uit de universele S-line serie. Een spiegelkast zorgt voor extra opbergruimte in je badkamer. Een opgeruimde badkamer ziet er niet alleen netter uit, maar ook nog eens een stuk groter.


Bekijk de bijbehorende spiegels >
Bekijk de bijbehorende spiegelkasten > 


 

Kolomkasten

Wil je extra opbergruimte in je badkamer? Dan biedt een kolomkast daarvoor de ideale oplossing! De kolomkasten hebben 4 legplanken voor het opbergen van al je verzorgingsproducten en handdoeken. Bovendien zijn 3 legplanken in hoogte verstelbaar waardoor je de kastruimte volledig naar wens kunt indelen. De deur kan zowel links als rechts gemonteerd worden zodat hij in elke situatie past.

Je kunt de badkamermeubels van Pocket perfect combineren met de kolomkasten uit onze Loft serie.