Sem accessoires

Hout is een van de oudste materialen dat gebruikt wordt om huizen en interieurs te maken. Het is een echte sfeermaker, zo ook in de badkamer. Met hout creëer je een rustige en warme sfeer, en versterk je het spa gevoel. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, krijg je het gevoel dat je dichter bij de natuur staat.

Pas accessoires met houtaccenten toe bij een houten badkamermeubel om het natuurlijke gevoel te versterken. Of combineer ze met je zwarte of witte badkamermeubel en laat het hout ‘verzachtend’ werken voor je stijl. 

Toiletrolhouder

De toiletrolhouder uit de Sem serie van Tiger is uitgevoerd in de kleur zwart met een houten accent. De toiletrolhouder is op eenvoudige wijze op de gewenste positie aan de wand te monteren met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen.

Waar te koop?

Toiletborstel

De vrijstaande toiletborstel met houder uit de Sem serie van Tiger in de kleur mat zwart is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en ontworpen voor optimaal gebruiksgemak en hygiëne.

Waar te koop?

Reserverolhouder

Met dit accessoire is een extra rol toiletpapier eenvoudig op te bergen nabij het toilet zodat er altijd voldoende toiletpapier beschikbaar is. 

Waar te koop?

Haak

De haak uit de Sem serie van Tiger is uitgevoerd in de kleur mat zwart met een houten accent. De haak is belastbaar tot 3 kg en eenvoudig aan de wand te bevestigen met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. 

Waar te koop?