Vernieuwend en verfrissend design

Maak kennis met onze slimme Swoop® toiletborstel. Een borstel die flexibel, hygiënisch én duurzaam is. Ben jij ook benieuwd naar deze innovatieve borstel? Lees dan snel verder!

Flexibel

Deze flexibele borstelkop reinigt met gemak de moeilijk bereikbare plekken, zelfs onder de rand. Maar ook randloze toiletpotten zijn gemakkelijk schoon te maken met de nieuwe borstelkop.

 

Druppelt minder na gebruik

Dankzij het speciale materiaal druppelt hij nauwelijks na gebruik. Zo voorkom je dat er onhygiënisch restwater in de houder achterblijft.

Blijft schoon

In tegenstelling tot de traditionele toiletborstel, zorgen de afstand tussen de borstelharen, de vorm en het materiaal van de toiletborstel ervoor dat het vuil gemakkelijk wegloopt. Zo blijft er geen viezigheid achter.

 

Duurzaam

De Swoop® borstel is gemaakt van Thermo Plastic Rubber (TPR). Dit materiaal heeft de flexibele eigenschappen van rubber. De Swoop® borstel heeft een langere levensduur dan de traditionele toiletborstel met haren.

Innovatief design

Swoop® is vernieuwend en verfrissend en maakt daarmee het verschil in schoonmaakgemak en hygiëne. Niet voor niets is de Swoop® toiletborstel bekroond met een erkenning voor Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Swipen was nog nooit zo leuk: Swoop® is dé perfecte match voor jou.
 

Tiger Tess

Tiger Tess is de eerste serie die voorzien is van de Swoop® flexibele toiletborstel. Naast de toiletborstelhouders, bestaat de Tess serie uit diverse accessoires. Van toilet -en reserverolhouders tot handdoekhaken en opbergboxen. Ben jij ook benieuwd naar de verschillende varianten?

Ontdek hier meer over Tiger Tess