Tado accessoires

Het geheim voor een minimalistische badkamer? Dat is Tiger Tado. Met een touch of beton creëer je een eigentijdse look in de badkamer. Beton is niet meer weg te denken in het scandinavische interieur.

Duurzaam in gebruik? Ja! Tado is gemaakt van corrosiebestendig en krasvast materiaal.

Combineer Tado met zwart, wit of beige, of juist met mooie volle kleuren om jouw badkamer helemaal af te maken. Betonlook zorgt voor een perfecte basis voor een bijzonder accent, vind je niet?
 

Bekijk alle Tado accessoires
 

Toiletborstel met houder vrijstaand

Deze vrijstaande toiletborstel brengt hoekige en organische vormen samen tot een verfijnd eindresultaat. Daarnaast is de vrijstaande houder is voorzien van een flexibele, rubberen deksel. Voor méér hygiëne, maar ook voor minder krassen aan de toiletpot. Tado, wij zijn er weg van.

Bekijk hier

Toiletrolhouder zonder klep met L-vorm

Het geheim voor een minimalistische badkamer? Dat is Tado. De unieke vormgeving van deze wc-rolhouder is opvallend en praktisch. De rol blijft goed zitten en de houder kun je zowel schroeven als plakken. Modern design en hoog in kwaliteit.

Bekijk hier

Toiletrolhouder met klep

Bijzonder beton. Wij zijn dol op de vierkante maar afgeronde vormen van Tado. Het is een interessante mix aan materialen en textuur. Daarnaast is de houder reuze praktisch: de rol blijft namelijk goed zitten en de houder kun je zowel schroeven als plakken.

Bekijk hier

Toiletborstel met houder

Een unieke vormgeving, duurzaam in gebruik en eenvoudig te monteren. Deze toiletborstel heeft het allemaal. Daarnaast is hij voorzien van een flexibele, rubberen deksel voor meer hygiëne en minder krassen aan je wc. De betonlook zorgt voor een bijzonder accent, vind je niet?

Bekijk hier

Handdoekhaak groot

Ga voor een industriële look met Tado. Deze haak is perfect voor grote handdoeken en badjassen. Breng een verfijnde look naar je badkamer of toilet met deze elegante handdoekhaak. Maak je badkamer stoer en speels met Tado.

Bekijk hier

Handdoekhaak medium

Ga voor een industriële look met Tado. Deze medium handdoekhaak is perfect voor het stijlvol ophangen van handdoeken. Eenvoudig met 3M-tape worden opgehangen. Meteen resultaat, zonder te boren. Hoe handig! Slim bedacht van Tiger. Let er wel op dat het draaggewicht maximaal 1 kg is.

Bekijk hier