De doucheserie Tyne

Regendouche


 

Waar te koop?

Doucheset


 

Waar te koop?

Handdouche


 

Waar te koop?

Persoonlijke stijl wordt steeds belangrijker in de badkamer

De badkamer wordt steeds belangrijker, mensen brengen tegenwoordig namelijk veel meer tijd door in deze ruimte. Hierdoor hecht men ook steeds meer waarde aan de woonstijl in de badkamer. Dit vraagt dan ook om een andere kijk op het design van producten, aangezien de badkamer steeds meer moet aansluiten bij de persoonlijke wensen en smaak van de bewoner. Dat de persoonlijke stijl steeds belangrijker wordt zie je onder andere terug in de keuze voor zwarte producten. Vroeger werden deze nauwelijks gekocht, tegenwoordig verliest de witte badkamer steeds meer terrein aan de zwarte badkamer. Zwart zorgt namelijk voor een luxe gevoel en simplificeert. Ideaal voor een urban chique of industriële look in de badkamer, iets wat veel mensen aanspreekt. Tiger vertaalt deze trend in een betaalbare moderne zwarte douchecollectie, namelijk de Tyne serie.

Die soorten Tyne douches

De Tyne serie van Tiger bestaat uit drie verschillende soorten douches; een regendoucheset, een doucheset en een losse handdouche. De douches zijn zwart gemaakt dankzij galvanotechniek, deze techniek zorgt er voor dat de douches krasbestendiger en slijtvaster zijn dan een poedercoating die normaliter wordt gebruikt. De handdouches van Tyne, zowel de losse als die bij de sets zitten inbegrepen, hebben drie verschillende standen. Je kunt kiezen tussen een massagestraal om te ontspannen, een bruisstraal om je goed af te spoelen of een combinatie van beide. Met oog voor detail en design is de omstelknop aan de achterzijde geïntegreerd. De doucheslang is voorzien van anti-twist en voorkomt het draaien van de slang. De douchesets zijn voorzien van een afstelbare muurplaat, zodat je douche altijd op de juiste plek kunt monteren. En het is natuurlijk ook handig als er al boorgaten in de muur zitten van de vorige douche.

Makkelijk in onderhoud

De hoofddouches zijn in hoogte verstelbaar, zodat je douchekop altijd op de ideale hoogte kan staan tijdens het douchen. Ook over het schoonmaakgemak is nagedacht. Op zwarte badkamerartikelen zie je natuurlijk een stuk sneller vuil- en kalkaanslag, toch is deze serie heel makkelijk in onderhoud. Voor een nog langer plezier van de zwarte producten is het aan wel aan te raden om iedere keer na het douchen de producten even droog te maken met een handdoek. Eigenlijk is dit precies hetzelfde als hetgeen dat normaal wordt geadviseerd.

De Tyne serie van Tiger is vanaf nu bij verschillende doe het zelf bouwmarkten en webshops verkrijgbaar.