Kies je eigen accentkleur

De trendy Urban accessoires passen perfect in de moderne badkamer. De artikelen zijn verkrijgbaar in zwart en wit, in een mooie matte uitvoering. Naast dat je kan kiezen uit twee kleuren, kan je met deze serie ook zelf de accentkleuren bepalen. Bij de witte accessoires wordt namelijk een grijze en een licht eiken ring of dop meegeleverd. En bij de mat zwarte accessoires is dit een koperen en een grijze ring of dop.

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om de ringen niet te gebruiken, dan behoud je de kleur van de accessoire zelf. En wil je de look van jow badkamer eens veranderen? Dan verwissel je eenvoudig de ringen. Mix & match!

De Urban accesoires van Tiger zijn standaard te monteren met schroeven. Je kan er ook voor kiezen om dit te doen met TigerFix, deze gepatenteerde manier van monteren garandeert een zeer krachtige lijmverbinding op iedere gladde, stevige ondergrond. Je hoeft dan niet te boren in je tegels wat er voor zorgt dat je een hoop risico bespaard, zoals een waterleiding raken of de tegel breken.